El proper 14 de juny, a través de la plataforma Zoom, es farà aquesta trobada on es parlarà de les mesures urgents derivades de la Llei 11/2020 • El passat 13 de maig va tenir lloc una altra trobada sobre aquestes mesures que es va adreçar bàsicament a professionals, però on també es van apropar associacions i ciutadans de manera individual

L’Ajuntament de Castelldefels organitza el proper 14 de juny (de 18 a 20 hores) una xerrada online a través de la plataforma Zoom per parlar de la Llei 11/2020 i de les mesures urgents que preveu en matèria de contenció de les rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge.

La trobada virtual anirà a càrrec de Montserrat Junyent, assessora jurídica del Consell Català de Col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Catalunya.

Per poder prendre part, cal fer inscripció prèvia. Poden demanar més informació al respecte i apuntar-se enviant un mail a l’adreça de correu electrònic habitatge@castelldefels.org

 

Xerrada prèvia per professionals i associacions

El passat 13 de maig va tenir lloc una xerrada de referència, adreçada principalment als professionals d’aquest camp i que va comptar també amb la presència de membres d’associacions i ciutadans de manera individual. La trobada tenia com a objectiu explicar la llei i veure fins a quin punt s’està complint.

Montserrat Junyent va ser també l’encarregada d’impartir-la i va aplegar a prop d’una trentena de ciutadans, la majoria APIs, però també del Sindicat de Llogateres de Castelldefels, la PAH o representants locals de partits polítics.