Acabat el parèntesi estival, La Guaita reprèn el seu calendari de formació a distància pensat per a les petites empreses, les persones autònomes i les que busquen feina o volen millorar la seva ocupabilitat.

El divendres 18 de setembre acaba el termini per inscriure’s als dos primers cursets gratuïts en línia que el Centre de Suport a l’Economia Local de Castelldefels, La Guaita, proposa per a aquest mes. El cursos i les xerrades en línia les ofereix la Diputació de Barcelona.

Linkedin

El primer dels cursos arrenca el dia 21, i es desenvoluparà en línia en tres sessions de tres hores cadascuna, el mateix dilluns 21, el dimecres 23 i el divendres 25, de 10 a 13 h.

Aquesta formació proporcionarà a les persones que busquen feina la possibilitat de conèixer el funcionament de Linkedin, quins són els punts més importants de què cal tenir cura quan es fa front a la creació d’un perfil professional, i com desenvolupar-se en aquesta xarxa per tenir més probabilitats d’èxit a l’hora de buscar i trobar feina.

Pla de promoció i difusió d’un negoci

El segon d’aquests cursos gratuïts de formació en línia s’adreça especialment al món de l’empresa, tant al personal directiu com a responsables de les diferents àrees de gestió.

El taller Pla de promoció i difusió del meu negoci, tindrà lloc els dies 22, 24, 28 i 30, en quatre sessions en línia (8 hores). Pretén oferir tot un seguit d’eines de màrqueting que permetin millorar la competitivitat de les empreses, així com la seva relació amb els consumidors actuals.

Altres propostes

Per ordre d’inici, La Guaita presenta també cursos de formació a distància sobre qüestions com l’ús del smartphone per trobar feina (inici, 28 de setembre), o el domini de twitter per aconseguir un lloc de treball (7 d’octubre).

Altres qüestions que s’abordaran en sengles cursos a distància a partir de l’octubre tenen a veure amb el règim d’autònoms, la creació d’una marca personal a internet, i la captació de clients.