La Guaita tira endavant aquesta iniciativa que comença el proper 27 d’abril i que forma part de les Jornades ON d’enguany • El termini d’inscripció finalitza el 23 d’abril

L’Ajuntament de Castelldefels va posar en marxa, a mitjans del 2020 i en plena pandèmia provocada pel Covid-19, l’Acord de Ciutat per Castelldefels. En el marc d’aquest acord, el Departament de Promoció Econòmica, des del Centre de Suport a l’economia local de La Guaita, ha obert la inscripció per poder participar en una experiència d’innovació col·laborativa que té com objectiu cercar solucions a diferents problemàtiques identificades i que afecten al municipi.

L’objectiu principal d’aquesta feina és la reactivació social i econòmica de Castelldefels en tots els sentits, intentant trobar solucions a problemes com els punts febles de la mobilitat (accessos al municipi i a la platja); temes d’àmbit socio-cultural vinculats a la identitat del municipi i al turisme que s’hi apropa; l’oferta gastronòmica i la manca de marca pròpia, així com l’àmbit turístic i la integració de l’oferta amb la demanda.

Totes les persones que estiguin interessades podran participar en una activitat de formació i innovació disruptiva per tal de potenciar les seves capacitats o idear noves oportunitats de negoci, generant iniciatives innovadores implementables, de ràpid impacte i relacionades amb totes les problemàtiques detectades.

Els participants (empresaris, restauradors, comerciants, veïns i veïnes de Castelldefels en general) podran compartir les seves experiències amb persones d’altres disciplines, edats i formacions i comptaran amb l’ajuda de mentors especialitzats, que recolzaran les iniciatives proposades i ajudaran a definir-les i perfilar-les.

Totes les iniciatives que sorgeixin del procés es valoraran per part d’un jurat i aquelles que siguin seleccionades podran ser acompanyades per l’equip tècnic municipal de creació d’empreses de l’Ajuntament de Castelldefels, per tal de convertir-les en projectes empresarials viables.

Aquesta experiència forma part de les Jornades ON d’enguany. Recordem que les Jornades ON són una de les activitats de l’On Innovem, que és el servei d’innovació empresarial i de transferència de tecnologia del departament de Promoció Econòmica i del Parc Mediterrani de la Tecnologia (UPC).

El període d’inscripció per participar en aquesta experiència d’innovació col·laborativa s’acaba el proper 23 d’abril i les activitats tindran lloc els dies 27 d’abril (una hora de formació) i el 4 de maig (jornada d’identificació de reptes).

Poden trobar més informació i formalitzar la inscripció a través del següent enllaç: https://laguaita.org/repte-reactivacio-economica-castelldefels/