Acabades les obres en aquesta part de la C-245 al seu pas per la nostra ciutat, es permet el pas dels vehicles • Les obres continuen al tram entre Habana Vieja i Narcís Monturiol, que es podria reobrir al trànsit en les properes 2 – 3 setmanes

Segueixen les obres de transformació integral de la C-245, la via que uneix Cornellà amb Castelldefels, i que rep el nom d’Avinguda Constitució al seu pas per la nostra ciutat. En les darreres hores s’ha obert al trànsit el tram que discorre entre els carrers Doctor Ferran i Pau Casals, després d’uns treballs que han comportat la renovació de les voreres, elements d’iluminació, escocells, mobiliari urbà, així com un nou arranjament de carrils, amb la creació d’un carril bici segregat, etc. Els darrers treballs han inclòs la pavimentació de la via.

 

Recordem que l’objectiu principal d’aquesta obra és reconvertir l’antiga carrretera comarcal C-245 en un veritable espai urbà, sostenible i metropolità. Aquesta transformació també inclou la construcció d’un carril bus i un carril bici en el traçat que uneix les cinc poblacions que travessa la via. A Castelldefels, el projecte suposa la transformació integral de l’avinguda Constitució i la plaça Colom.

 

Els treballs no s’aturen i segueixen a bon ritme al tram comprès entre els carrers Habana Vieja i Narcís Monturiol. Aquí també s’han canviat les voreres, els elements d’il·luminació, mobiliari urbà, així com un nou paviment, etc. La previsió és que aquest tram de l’Avinguda Constitució es pugui obrir al trànsit en les properes 2 o 3 setmanes.

 

Ajuts pels comerços afectats per les obres

Recordem que l’Ajuntament de Castelldefels ha convocat una nova línia de subvencions per als establiments afectats directament per les obres de remodelació de l’avinguda Constitució. L’ajut el poden demanar els establiments (comercials, de serveis o restauració), independentment de la fase d’obres en què es trobin.

Es tracta d’una subvenció única, que es pot demanar fins al proper 15 de setembre.

 

Notícia relacionada: Els comerços afectats per les obres de l’avinguda Constitució ja poden demanar subvencions