El 10 de juny es farà una relacionada amb la sol·licitud i justificació de subvencions, el 15 de juny una altra sobre què cal fer per obtenir el certificat digital obligatori • L’Àrea de Participació Ciutadana, amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Castelldefels, organitza unes sessions que es faran a través de la plataforma Zoom

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Participació Ciutadana, amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Castelldefels, organitza noves sessions de formació online adreçades a entitats i associacions de Castelldefels. En aquesta ocasió, es tracta de dues sessions que es realitzaran a través de la plataforma Zoom.

 

El dijous 10 de juny (18.30 hores) està prevista una amb el títol “Com sol·licitar i justificar subvencions per a entitats?”. Es tracta d’una sessió en que s’imparteixen coneixements per evitar inconvenients a l’hora de presentar la sol·licitud d’una subvenció o la seva justificació.

 

El dimarts 15 de juny (18.30 hores) serà el torn d’una sessió formativa sobre “Què cal fer per aconseguir el certificat digital obligatori?”. Es tracta de la sisena edició d’aquestes sessions formatives que el que volen és ajudar a entitats i associacions de la ciutat a obtenir el certificat digital, que és obligatori per relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics. Recordem que la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, és la que obliga que les entitats i associacions tinguin el Certificat digital.

 

+INFO: Inscripcions