Dijous 20, al Centre Cívic Frederic Mompou (de 9 a 16.30h) SENSE cita prèvia i destinada a majors de 40 anys. Es posarà la dosi de reforç • Dissabte 22, al CAP Can Bou (de 9 a 13h) AMB cita prèvia i destinada a infants de 5 a 11 anys, oberta a veïns i no veïns de Castelldefels

El Centre Frederic Mompou de Castelldefels (Pça.Joan XXIII, 10) acull aquest dijous 20 de gener una jornada/marató de vacunació sense cita prèvia contra la COVID-19. La iniciativa del Departament de Salut de la Generalitat s’adreça només a persones majors de 40 anys ciutadans i ciutadanes de Castelldefels que tinguin la pauta de vacunació completa i a qui s’administrarà la dosi de reforç. L’horari de la jornada serà de 9 a 16.30 hores.

 

És obligatori portar la targeta sanitària individual o un altre document d’identificació com el DNI, passaport o el NIE.

 

Dissabte, jornada de vacunació al CAP Can Bou

Mentrestant, el proper dissabte 22 de gener, el CAP Can Bou (Avda.Ciutat de Málaga, 18) acollirà una jornada de vacunació AMB cita prèvia destinada a infants de 5 a 11 anys. La convocatòria, de 9 a 13 hores, estarà oberta a aquesta franja de població siguin veïns de Castelldefels o no.

És imprescindible la presentació de targeta sanitària o DNI, Passaport, NIE, etc.

 

+INFO: Cita prèvia (Departament de Salut)