Quan finalitza el servei de biblioteca, els feiners a partir de les 20:30 h, els dissabtes a la tarda i els diumenges tot el dia, el centre ofereix unes setanta places per a l’estudi. Hi pot accedir tot l’estudiantat, cursi els estudis que cursi, amb el compromís de respectar el silenci

L’aforament de les aules d’estudi s’ha reduït al 50%, per raons de salut, però en el període que s’obre ara hi haurà més places que les ofertades al febrer passat, perquè la biblioteca recupera una de les sales on s’hi havien instal·lat, provisionalment, uns serveis municipals.

En l’actual període, que s’ofereix fins al 20 de juny, l’estudiantat disposarà d’unes setanta places, a les nits i als caps de setmana, en un servei que coordina la Regidoria de Joventut.

Amb les limitacions indicades per protegir els usuaris de la pandèmia, a la biblioteca s’hi pot trobar un espai tranquil per preparar el període d’exàmens.

L’horari és, de dilluns a divendres, de 20:30 a 23 h; els dissabtes, de 16 a 22 h; i els diumenges, de 10 a 14 i de 16 a 22 h.

A partir del 21 de juny, i fins a l’11 de juliol (a excepció de Sant Joan, 23 i 24 de juny), el servei també funcionarà els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

 

+INFO:

Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado