L’Ajuntament de Castelldefels fa públic un ban que regula com s’han de passejar les mascotes mentre duri l’estat d’alarma per la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus

La Policia Local de Castelldefels ha recopilat informació en el sentit que a Castelldefels hi ha persones que fan passejades amb gossos de forma poc segura, sense complir les restriccions a la mobilitat personal que estableixen les normes de confinament dictades per l’estat d’alarma.

En conseqüència, amb l’objectiu de minimitzar els riscos per al conjunt de la ciutadania, l’alcaldessa de Castelldefels ha signat un ban pel qual es dicten les mesures a seguir al moment de sortir de casa amb el gos, i s’insta el veïnat a cumplir-les, apel·lant a la seguretat de tothom.

Les normes que estableix el ban són aquestes:

  1. Només pot treure a passejar el gos una sola persona, mai amb altres acompanyants, excepte en el cas de les famílies monoparentals que no puguin deixar els seus fills sols a casa.
  2. Les passejades han de ser curtes, només per cobrir les necessitats fisiològiques dels animals i no més enllà d’una distància de 150 metres del domicili.
  3. Les passejades no són cap activitat d’oci i, per tant, no es podrà mantenir contacte amb altres persones i animals mentre es treu el gos de casa.