Guillermo Beatove i José Tomàs guanyen el segon i tercer premi respectivament • El tema d’enguany del certamen era “La vida en el temps de la Covid-19”

L’espai Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va acollir el passat 22 d’abril el lliurament de premis del XXXIII Concurs de fotografia Sant Jordi, organitzat pel Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. L’acte va comptar amb la participació del primer tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Jordi Maresma, i el representant del Grup de Fotografia Experimental Jordi Jurado.

El certamen versava enguany sobre el tema “La vida en el temps de la Covid-19”. Com és habitual el concurs integrava dues modalitats “Blanc i negre” i “Color”.

En la modalitat de “Blanc i negre” el primer premi va ser per Miquel Planells amb la seva obra “Aplaudiments”. El segon premi el va guanyar Guillermo Beatove amb “Si las miradas mataran”, mentre que Josè Tomàs es va fer amb el tercer premi per la seva fotografia “Sin título”.

Aquest any la modalitat color va quedar deserta.