Durant el mes de novembre, 7 persones se sumen al total de 3.503 persones aturades a la nostra ciutat • Pel que fa a la variació anual, del novembre de 2019 al d’enguany, augmenten en 804 les persones sense feina a Castelldefels

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha pujat un lleuger 0,2% durant el passat mes de novembre. En termes absoluts, significa que s’han registrat 7 persones més en aquesta situació que a principis del mes anterior.

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 3.503, que manté una taxa d’atur registral de l’ 11,8%, per sota de la mitjana de la comarca (12,1%), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (12,4%) i de Catalunya (13,3%).

Pel que fa a la variació anual, el nombre de persones aturades s’ha incrementat de forma notable. Al novembre de 2019 hi havia 2.699 persones sense feina, és a dir, 804 menys que ara. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha pujat un 29,8%.

+ INFO: Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita