Es tracta de “Fem-ho fàcil” i permet els usuaris de l’Hospital fer tots els tràmits administratius sense haver d’anar-hi en persona i en qualsevol moment a través de la web

Els pacients de l’Hospital de Viladecans poden realizar tots els tràmits adminstratius des de casa i en qualsevol moment a través de “Fem-ho fàcil”. Aquesta eina permet que puguin fer d’una forma molt més àgil respecte a les vies tradicionals  una modificació o anul·lació de visita a l’Hospital (sense haver d’esperar al telèfon o desplaçar-s’hi). També es poden sol·licitar informes, documentació i/o còpies d’imatge, així com enviar reclamacions, queixes i/o suggeriments, entre d’altres.

L’aplicació comporta una millora en el funcionament del servei de consultes externes (les visites que s’anul·len es poden oferir a d’altres pacients) i també una millora en l’accessibiltat dels propis pacients, que no cal que utilitzin vies tradicionals de contacte amb l’Hospital, com les trucades telefòniques (que es poden veure alterades a causa de la saturació de consultes per aquesta via) o el desplaçament en persona, a vegades del tot innecessari. A més, es deixen aquestes vies més tradicionals alliberades per aquelles persones que tenen dificultat d’accés a Internet.

A “Fem-ho fàcil” s’hi pot accedir a través del següent enllaç o aquesta pàgina web. A més, ara els recordatoris de cita que s’envien a través de missatgeria mòbil inclouran l’enllaç a la plataforma per tal de poder accedir-hi amb una major facilitat i realitzar el tràmit oportú.

 

+INFO: Web Hospital Viladecans