El nou horari passa a ser de 12 a 14h i de 16 a 20h • Per tal de garantir la seguretat dels pacients i acompanyants, s’estableixen franges de visites que es comuniquen als familiars segons els protocols establerts

Des del passat 16 d’octubre, l’Hospital de Viladecans ha ampliat l’horari d’acompanyament de pacients hospitalitzats. El nou horari passa a ser de 12 a 14h i de 16 a 20h. Per tal de garantir la seguretat dels pacients i acompanyants, s’estableixen franges de visites que es comuniquen als familiars segons els protocols establerts. Només pot haver-hi un sol acompanyant per pacient, i es recomana que sempre sigui la mateixa persona.

Com a norma general, els pacients amb COVID-19 no poden rebre visites. Amb l’objectiu de proporcionar la informació necessària als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, i es potencia la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars a través de dispositius mòbils (trucades i videotrucades programades amb el suport dels professionals, si escau).
Els pacients que acudeixin a una cita de consultes externes poden assistir-hi amb un acompanyant, si ho consideren necessari.
Les mesures s’aniran adaptant a l’evolució de la situació i segons les circumstàncies de cada moment.

+ INFO: http://www.viladecanshospital.cat/ca/default.aspx