Castelldefels presenta una nova edició de les Jornades Joves amb quatre propostes que integren música, cinema i cultura urbana

Un any més tornen les Jornades Joves de Castelldefels, una iniciativa que ofereix diferents activitats pensades i protagonitzades pel jovent. Com diuen els organitzadors, “fetes pels joves i per als joves”.

Les Jornades Joves 2021 comencen amb dues propostes aquest 30 d’octubre emmarcades en la celebració de Halloween:

– 18 h. Teatre Plaza. Concert de les bandes locals de Castelldefels. Amb els grups: OPUS PAIN, BRAINACHE I GEMATRIA. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Cal reservar les entrades prèviament.

Reservar entrades

– 21 h. Teatre Plaza. Nit Jove de cinema de terror amb la projecció de la pel·lícula “INSIDIOUS”.  Entrada gratuïta. Aforament limitat. Cal reservar entrades prèviament.

Reservar entrades

A més, les Jornades Joves continuarán el 6 de novembre (17-20h)  amb un Festival de K-Pop a la sala Margarida Xirgu, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

Finalment, el 13 de novembre (11h) arribarà el moment del graffiti i la cultura urbana amb una jornada que es desenvoluparà al nou mur lliure ubicat al carrer Barcelona, sota el pont de la C-32.

Les Jornades Joves volen ser un espai en què les entitats juvenils de la ciutat i també els grups de joves no formalitzats es presenten a la resta del veïnat amb les seves activitats i interessos.

Amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelldefels, el programa presenta un conjunt divers d’activitats que pretén ser una mostra del dinamisme d’una part representativa del jovent de la ciutat.

+ INFO: JovesdeCastelldefels.org