Maria Miranda, acompanyada per altres membres de l’equip de govern municipal, es va reunir amb veïnes i veïns del barri de Marisol i va visitar diversos comerços i una residència de la gent gran de la zona

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, va visitar el passat divendres 16 d’abril el barri de Marisol de la ciutat amb la iniciativa “L’alcaldessa als barris”. Recordem que aquestes visites tenen l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

En aquesta edició de “L’alcaldessa als barris”, Maria Miranda va dir que “les inundacions que pateix el barri són la principal preocupació dels veïns, un problema que s’ha de solucionar amb les actuacions que es faran en els pròxims dos anys”. Miranda també va explicar que, tot i que va ser una obra que va rebre critiques mentre s’estava realitzant, els membres de la comitiva municipal van rebre en aquesta visita “felicitacions dels veïns pel resultat final de la reforma de l’Avinguda de la Pineda”.

Després de visitar i atendre el veïnat del barri de GranVia Mar a la primera edició (el passat 9 d’abril), “L’alcaldessa als barris” es va acostar el passat divendres al barri de Marisol. La jornada va començar amb un “Cafè amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri. Posteriorment, la comitiva va visitar diversos comerços i una residència de la gent gran de la zona.