La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado ha presentat la seva programació d’activitats culturals per a aquest mes de gener. La totalitat de les activitats, tant les infantils com les adreçades al públic adult, són aquest mes de gener de caràcter virtual

La totalitat de les activitats programades per la biblioteca de Castelldefels per a aquest mes de gener es desenvoluparan exclusivament en format no presencial, a causa de les restriccions establertes per les autoritats sanitàries, que busquen reduir el nombre de contagis de covid-19.

A través de diferents canals, les persones usuàries, públic adult o infantil, podran seguir les activitats programades, tertúlies i tallers per als quals cal formalitzar inscripció prèvia. La programació i les especifitats de cadascuna de les activitats es pot consultar en aquest enllaç del web de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado: bibliotecarfjcastelldefels.org.

Els infants que s’inscriguin en algun taller virtual en què és necessari algun tipus de material podran passar a recollir-lo per la biblioteca abans de la celebració en línia de l’activitat.

Films en streaming

Entre les activitats programades destaca la possibilitat de seguir des de casa, després d’haver-se inscrit, les projeccions del Documental del Mes i del cicle de cinema per a infants Petits Cinèfils. La particularitat d’aquestes projeccions en línia rau en el fet que, una vegada inscrites, les persones usuàries reben un codi que permet fer la visualització escollida quan vulgui, dins, lògicament, del període en què el títol està disponible.

En el marc del Documental del Mes es pot veure aquests dies el film “That Which Does Not Kill” (“Allò que no et mata”), de la directora Alexe Poukine, pel·lícula que busca trencar el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar les dones. I, dins del cicle Petits Cinèfils, a final de mes es podrà veure “Ernest i Celestine, contes d’hivern”, film recomanat per a infants a partir de tres anys d’edat.

 

CONTACTE I INSCRIPCIONS:

Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels

Tel. 93 636 96 97 — Whatsapp: 610 560 978

biblioteca@castelldefels.org

+INFO:

Facebook

Instagram

Twitter