Les dades del mes passat registren al municipi 87 persones més en situació de desocupació • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 2.620 • Pel que fa a la variació anual, continua la tendència a la davallada del nombre de persones en situació d’atur i baixa un 30,5%

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha pujat un 3,4% durant el passat mes de gener. D’aquesta forma es trenca la tendència de decreixement de 8 dels darrers 9 mesos (en aquest temps només havia pujat el mes d’octubre). En termes absoluts, significa que s’han registrat 87 persones més en aquesta situació que a principis del mes anterior.

 

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 2.620. Això representa que la taxa d’atur registral a la ciutat es troba en aquests moments en un 8,3%, per sota de la mitjana comarcal (9,3%), metropolitana (9,4%) i catalana (10%).

 

Tal i com ve passant els darrers mesos, la variació anual segueix a la baixa. El nombre de persones aturades s’ha reduït en 1.149 persones. Al gener de 2021 hi havia 3.769 persones sense feina. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha baixat un 30,5%.

 

+ INFO:Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita