Les dades del mes passat registren al municipi 3 persones més en situació de desocupació • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 2.623 • Pel que fa a la variació anual, continua la tendència a la davallada del nombre de persones en situació d’atur i baixa un 31%

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha pujat un 0,1% durant el passat mes de febrer. És el segon mes consecutiu de creixement de l’atur a la ciutat. En termes absoluts, significa que s’han registrat 3 persones més en aquesta situació que a principis del mes anterior.

 

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 2.623. Això representa que la taxa d’atur registral a la ciutat es troba en aquests moments en un 8,4%, per sota de la mitjana comarcal (9,4%), metropolitana (9,4%) i catalana (10,1%).

 

Tal i com ve passant els darrers mesos, la variació anual segueix a la baixa. El nombre de persones aturades s’ha reduït en 1.177 persones. Al febrer de 2021 hi havia 3.800 persones sense feina. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha baixat un 31%.

 

+ INFO: Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita