Amb aquesta nova acció de proximitat es torna a posar en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen • La primera parada serà el barri de Granvia Mar el proper 9 d’abril

“Volem estar al costat de la ciutadania. Barri a barri, fent front als problemes globals i específics de cada barri de Castelldefels”. Amb aquesta declaració d’intencions, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip del govern municipal, posa en marxa la iniciativa de proximitat “L’alcaldessa als barris” amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

En el marc d’aquest programa, l’alcaldessa Maria Miranda i el primer tinent d’alcaldia Jordi Maresma visitaran tots el barris de Castelldefels tornant a posar en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen. A aquestes visites acudiran també regidores i regidors del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“Hem afrontat un any molt dur, però a mesura que anem superant la pandèmia, és hora de retrobar-nos a poc a poc. Ara, més que mai, cal estar a la banda de cada un dels veïns i veïnes”, afirma l’alcaldessa. “Junts, juntes, farem possible cadascuna de les mesures que formen part de l’Acord de Ciutat, elaborat amb la participació de més de 150 veïns de tots els àmbits”.

Primera parada, el barri de Granvia Mar

La primera jornada d’aquesta iniciativa tindrà lloc el proper 9 d’abril al barri de Granvia Mar, i començarà amb un “Café amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’alcaldia Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri així com representants de l’associació veïnal. En aquesta ocasió, la trobada tindrà lloc a la terrassa del centre esportiu Granvia Mar.

La jornada integrarà també una visita pels carrers del barri així com ubicacions clau en l’actualitat com el carrer Pitort, l’Olla del Rei o el pàrquing provisional al costat de la Casa dels Infants.

A més també es visitaran l’escola Garigot, així com el Club de Tenis Andrés Gimeno. La jornada té prevista també una reunió amb el sector hostaler per tractar assumptes dels hotels del barri, que en aquesta ocasió tindrà lloc a l’Hotel Canal Olímpic.

“L’alcadessa als barris” ja té programada una segona data que serà el proper 16 d’abril al barri de Mar-i-Sol.