El passat divendres, 9 d’abril, es va posar en marxa aquesta nova acció de proximitat que vol esdevenir un espai de trobada i de comunicació que permeti posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen • La propera serà el divendres 16 d’abril al barri de Mar-i-sol

El passat divendres 9 d’abril, al barri de Granvia Mar, va començar la iniciativa “L’alcaldessa als barris”. Es tracta d’una nova acció que ha nascut amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

“Volem estar al costat de la ciutadania. Barri a barri, fent front als problemes globals i específics de cada barri de Castelldefels”. Amb aquesta declaració d’intencions, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip del govern municipal, engegaven aquest programa. En el seu marc, l’alcaldessa Maria Miranda i el primer tinent d’alcaldia Jordi Maresma visitaran tots els barris de Castelldefels tornant a posar en funcionament un espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen. A aquestes visites acudeixen també regidores i regidors del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

La primera parada d’aquesta iniciativa va tenir lloc el passat 9 d’abril a Granvia Mar, i va començar amb un “Café amb la ciutadania” amb diversos ciutadans i ciutadanes del barri així com representants de l’associació veïnal. En aquesta ocasió, la trobada va tenir lloc a la terrassa del centre esportiu Granvia Mar.

La jornada integrava també una visita pels carrers del barri així com ubicacions clau en l’actualitat com el carrer Pitort o el pàrquing provisional al costat de la Casa dels Infants.

A més també es va visitar l’escola Garigot. La jornada també va incloure una reunió amb el sector hostaler per tractar assumptes dels hotels del barri i una altra amb els responsables del Club de Tenis Andrés Gimeno, ambdúes van tenir lloc a l’Hotel Canal Olímpic.

“L’alcaldessa als barris” ja té programada una segona data que serà el proper divendres 16 d’abril al barri de Mar-i-Sol.