La mesura per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 al municipi afectarà també a la Castanyada i Halloween, i a la Festa Major d’Hivern amb la fira medieval Castrum Fidelis.

Davant la situació actual en matèria de salut pública i amb la finalitat de contenir i minimitzar el risc de possibles rebrots de Covid-19 al municipi, l’Ajuntament de Castelldefels ha decidit suspendre totes les celebracions d’actes de gran format a l’espai públic de la ciutat fins a principis de l’any vinent, inclosa la Cavalcada de Reis.

El consistori ha procedit a prendre aquesta decisió un cop analitzades i deliberades les dades, informes i propostes aportades per les diferents àrees de l’Ajuntament.

Amb aquesta mesura es cancel·la la celebració de tots els actes i jornades municipals fins a principis de 2021. Entre aquestes cancel·lacions destaquen especialment La Cavalcada de Reis, la Festa Major d’Hivern amb la fira medieval Castrum Fidelis i la Castanyada-Halloween.

Com s’ha vingut fent des del principi de la pandèmia, s’apostarà per la celebració on-line i l’oferta de propostes virtuals i telemàtiques.