L’acte, en el marc del programa de la Festa Major d’Hivern 2020, es va desenvolupar sense públic al Saló de Plens a causa de les mesures Covid i va fer un reconeixement també al voluntariat de Creu Roja

L’Ajuntament de Castelldefels va celebrar el passat 5 de desembre l’acte institucional de reconeixement a les entitats del municipi que enguany compleixen 25 anys de vida. En el marc del programa de la Festa Major d’Hivern 2020, aquest acte venia a substituir l’anual sopar d’entitats que aquest any no s’ha pogut celebrar de la manera tradicional a causa de les mesures Covid per evitar l’expansió de la pandèmia. En aquest context, l’acte es va celebrar sense públic al Saló de Plens i va ser retransmès en directe pel Facebook Live a través de la pàgina oficial de l’Ajuntament a aquesta xarxa social.

D’aquesta manera, l’Ajuntament va voler retre homenatge a les entitats que compleixen 25 anys de vida, que enguany són el Futbol Sala Castelldefels i l’Agrupació Sardanista de Castelldefels. Així mateix, i coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, també va tenir lloc un reconeixement al voluntariat de Creu Roja Castelldefels per la seva col·laboració a pal·liar els efectes de la crisi sanitària, econòmica i social al municipi causada per la pandèmia.

L’acte va comptar amb la participació i les intervencions de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Maresma, el representant del FS Castelldefels, Pedro Paredes, la representant de l’Agrupació Sardanista, Mercé Martínez, i el representant del comitè local de Creu Roja, Miguel Ángel Serrano.