Tot i que la situació a Castelldefels no és alarmant, a causa de la fragilitat del moment causada pels rebrots i la crisi sanitària, el consistori troba prudent extremar les precaucions • El risc de rebrot a Castelldefels és ara de 518.

Sense necessitat d’alarmismes però cal no baixar la guàrdia, i extremar les precaucions davant de l’augment de contagis de Covid-19 que estan tenint lloc. Aquest és el missatge que l’Ajuntament de Castelldefels vol transmetre a la ciutadania per tal de prevenir qualsevol tipus de rebrot de coronavirus a la ciutat.

Segons les dades del Departament de Salut, del 22 al 28 de juny es van confirmar 90 casos positius a Castelldefels, que representen un 10,91%. Es per això davant d’aquest augment dels indicadors l’Ajuntament demana no baixar la guàrdia i extremar les precaucions. El risc de rebrot a Castelldefels és ara de 518.

D’altra banda, des de comencés el procés de vacunació el passat 1 de març fins el passat 1 de juliol, a Castelldefels ja són 20.921 les persones vacunades amb la pauta completa i 34.148 les vacunades amb una primera dosi.

+ INFO: coronavirus.castelldefels.org