La preinscripció per als quatre centres d’infants de 0 a 3 anys de l’Ajuntament de Castelldefels, les cases dels infants de Can Vinader, Muntanyeta, Granvia Mar i Ca n’Aimeric, s’haurà de fer enguany telemàticament, entre els dies 18 i 27 de maig, ambdós inclosos.

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha obligat l’Ajuntament a bastir els recursos d’accés en línia per al desenvolupament a distància de tot el procés. Amb tot, s’oferirà atenció presencial extraordinària, del 22 al 27 de maig, en tots els casos amb cita prèvia.

Tota la informació relativa al procés estarà penjada al web de l’Ajuntament, a l’apartat de la Casa dels Infants.

Preinscripció telemàtica

La sol·licitud per participar en el procés de preinscripció i tota la documentació a efectes de barem s’ha de presentar telemàticament, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Els dubtes en relació al procés de preinscripció en línia, seran atesos al telèfon 93 665 1150, extensions 1356 i 1361.

Atenció presencial excepcional amb cita prèvia

De manera excepcional, totes aquelles famílies que no disposin de mitjans digitals o tinguin dificultats per fer la preinscripció telemàticament la podran fer de manera presencial, sempre sol·licitant cita prèvia telefonant als números 93 665 15 74 i 93 665 80 73, i amb estrictes mesures d’higiene per evitar contagis de Covid-19.

Es podrà formalitzar la preinscripció presencialment als quatre centres de la Casa dels Infants, els dies 22, 25, 26 i 27 de maig, en horari de 10 a 14 h.