El Servei Local de Transició Escola Treball, SLTET, de l’Ajuntament de Castelldefels, en conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i amb el suport  de la Diputació de Barcelona imparteix els Programes de Formació i Inserció en la modalitat Pla de transició Escola Treball (PFI-PTT), per a joves de 16 a 21 anys d’edat que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió.

La preinscripció  als PFI-PTT 2020-21  esta prevista del 25 de maig al 5 de juny . La situació excepcional provocada per la Covid-19 ha impedit la realització de la Jornada de Portes Obertes del PFI-PTT. Per aquest motiu, l’equip del PFI-PTT ha enregistrat uns vídeos explicatius adreçats a joves i famílies interessades en la formació del PFI-PTT de cara al curs 2020-21 que es pot consultar al següent enllaç:

Portes Obertes virtuals del PFI-PTT Castelldefels

Així mateix, Aquest divendres 22 de maig (17h) tindrà lloc una sessió per videoconferència per aclarir dubtes i respondre preguntes. Aquesta sessió es realitzarà mitjançant Jitsi a l’enllaç: meet.jit.si/sltet

– Més informació sobre els PFI-PTT de Castelldefels

+ INFO: Preinscripció PFI-PTT