Membres de l’equip de govern encapçalat per Maria Miranda visiten el barri amb aquesta iniciativa, espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, visita aquest dimarts 29 de juny el barri de Bellamar de la ciutat. La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

Després de visitar i atendre el veïnat dels barris de GranVia Mar, Marisol, Baixador i La Muntanyeta (els passats 9 i 16 d’abril, 5 de maig i 2 de juny), “L’Alcaldessa als barris” s’acosta en aquesta ocasió al barri de Bellamar. La jornada comença amb un “Cafè amb la ciutadania (i AVV)” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri i membres de l’AVV de Bellamar.