La majoria de les consultes de la ciutadania estaven relacionades amb el projecte d’urbanització del barri • L’alcaldessa i la resta de membres de l’equip de govern van recordar que el repartiment del cost de l’obra es farà de forma proporcional: 50% per part de l’Ajuntament, 50% els propietaris de les finques afectades

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, va visitar el passat dimarts 29 de juny el barri de Bellamar de la ciutat. La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

Després de visitar i atendre el veïnat dels barris de GranVia Mar, Marisol, Baixador i La Muntanyeta (els passats 9 i 16 d’abril, 5 de maig i 2 de juny), “L’Alcaldessa als barris” s’acostava en aquesta ocasió al barri de Bellamar. La jornada va incloure un “Cafè amb la ciutadania (i AVV)” entre l’alcaldessa Maria Miranda, els regidors Xavier Amate i Fernando Cerpa, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri i membres de l’AVV de Bellamar.

La majoria de les consultes de la ciutadania estaven relacionades amb el projecte d’urbanització del barri. L’alcaldessa i la resta de membres de l’equip de govern van recordar que el repartiment del cost de l’obra es farà de forma proporcional: 50% per part de l’Ajuntament, 50% els propietaris de les finques afectades.