El Centre de Suport a l’economia de Castelldefels ofereix un servei gratuït d’assessorament expert a petites i mitjanes empreses, comerços i treballadors autònoms • Es tracta de donar un impuls a la reactivació econòmica adreçat a aquells negocis que s’hi vulguin sumar

El Centre de Suport a l’economia de Castelldefels, La Guaita, ofereix un servei gratuït d’assessorament expert adreçat a petites i mitjanes empreses i comerços de la ciutat (i també a persones treballadores autònomes). L’objectiu principal del servei, inclòs a l’Acord de Ciutat de Castelldefels, és donar un impuls a la reactivació econòmica.

Un equip tècnic especialitzat acompanya de manera individualitzada per elaborar una diagnosi de la situació del negoci, definir un full de ruta per orientar l’activitat i fer un nou pla d’acció empresarial en àrees clau com les vendes, el model organitzatiu o el finançament.

Es fa una primera reunió per identificar les necessitats de la pime, comerç o persona autònoma i després es fan tantes reunions (presencials o virtuals) com siguin necessàries per tirar endavant aquest pla d’acció.

 

Qui hi pot accedir?

Totes les persones treballadores autònomes, comerços i pimes de Castelldefels.

 

Què ofereix La Guaita?

El Servei d’Assessorament és completament gratuït i va a càrrec de professionals experts, coordinats per l’equip tècnic de La Guaita, amb l’objectiu prioritari d’identificar les vies de reactivació econòmica per a cada negoci.

 

Si teniu qualsevol tipus de dubte, us podeu posar en contacte amb el Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels (La Guaita), a través del mail promocio.economica@castelldefels.org , trucant al telèfon 936 352 575 o en persona a la Carretera de La Sentiu, 1.

 

+INFO: Web de La Guaita