Amb motiu del Dia de la Música, que es commemora el 21 de juny arreu del món, la celebració va tornar al carrer, amb públic, de manera presencial, això sí, respectant tots els protocols sanitaris a què obliga la pandèmia

La celebració del Dia de la Música a Castelldefels és una festa popular, gratuïta, oberta a tothom que hi vulgui participar, siguin músics aficionats o professionals, solistes o grups. Tots els gèneres, tots els estils, totes les edats, etc, la festa vol contribuir a popularitzar la creació musical.

La Festa de la Música al Carrer de Castelldefels 2021 es va celebrar el dilluns 21 de juny al pati de l’Edifici de la República. Es tracta d’un espai tancat i perimetrat, amb control d’accessos i fluxos de persones. Mascareta obligatòria, distància interpersonal, accés i sortida al recinte esglaonats… i la passió i l’amor per la música com a ingredient principal.

Organitzada per la Comissió de Música de Castelldefels, la festa va combinar tots els gèneres musicals i es dirigia a tota mena de públic, amb l’objectiu de popularitzar la pràctica musical gràcies a la implicació voluntària de tots els intèrprets que la van protagonitzar. Entre d’altres, van actuar la Coral Ventijol, el Quartet Assai, l’Escola de Música Els Pins, la Coral Margalló, Performing Arts, Tabalers de Castelldefels i Marieta Fernández i Juanjo Martínez.