Ajuntament i entitats de Castelldefels tornen aquest dissabte a celebrar la Diada a la plaça de l’Església i Onze de Setembre (només l’ofrena floral) després de que l’any passat es traslladés als jardins del Castell a causa de la pandèmia • Tot i així la celebració comptarà amb les mesures anti Covid pertinents

La tradicional celebració de la Diada Nacional de Catalunya torna aquest dissabte, 11 de setembre, al centre de la ciutat després que l’any passat es traslladés als jardins del Castell a causa de la pandèmia. Els representants municipals i de la societat civil de Castelldefels participaran un any més en l’ofrena floral al monument de La Senyera, en un acte institucional marcat encara per les mesures de seguretat sanitària anti Covid.

En aquest context, s’ha establert un perímetre per a les persones del consistori, partits polítics i entitats de la ciutat que prèviament hagin reservat realitzar l’ofrena floral. Gran part de l’acte tindrà lloc a la plaça de l’Església, excepte l’ofrena floral que es desenvoluparà a la plaça Onze de Setembre, a la qual s’accedirà per un camí tancat per tal de respectar les mesures sanitàries.

Les entitats i partits polítics participants a l’ofrena floral accediran esglaonadament per torns prèviament establerts i mitjançant reserva confirmada. Únicament podran accedir dues persones per cada entitat, partit polític i grup municipal.

El programa previst per a la celebració de la Diada a Castelldefels és el següent:

11h Actuació de la Cobla Sardanista del Baix Llobregat

12h Inici de l’acte institucional a la plaça de l’Església

12.15h Cant Coral a càrrec de la Coral Margalló

12.15h Ofrena floral al monument de La Senyera a la plaça Onze de Setembre

Durant l’ofrena l’Associació Musical interpretarà diverses peces per acompanyar l’arribada

12.35h Ball de Bastons a càrrec de la Colla Jove de Bastoners

12.40h Aixecada d’un pilar per part dels Castellers de Castelldefels

12.45h Parlament institucional de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda

13h Cant de l’Himne dels Segadors a càrrec de la Coral Margalló i l’Associació Musical de Castelldefels.

13.15h Actuació de la Cobla Sardanista del Baix Llobregat