La Ramon Fernàndez Jurado ha decidit que les activitats presencials ajornades o suspeses es facin de forma online per poder oferir-les a la ciutadania • Les mesures de restricció anti-COVID decretades per la Generalitat de Catalunya fan que les biblioteques només puguin oferir presencialment el servei de préstec i devolució de documents

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado ha hagut de cancel·lar tots els actes presencials del mes de novembre a causa de les mesures de seguretat anti-COVID decretades per la Generalitat de Catalunya. Tot i així, l’equipament cultural no ha volgut deixar d’estar al costat dels usuaris i usuàries i ha reprogramat una part de les activitats en format virtual. Per aquest motiu, ha presentat una nova revista d’activitats del mes de novembre adaptada a la nova situació, mantenint part de les activitats inicialment programades però en un format virtual. Les sessions es faran a través de diferents plataformes, depenent de l’activitat: Zoom, Instagram Live i YouTube. Tot i que s’espera poder tornar a la normalitat de les sessions presencials el més aviat possible, totes les persones que ja estaven inscrites a les activitats que es duran a terme en format virtual rebran tota la informació necessària per participar-hi. Per aquells que estiguin interessats en seguir les activitats d’Ebibliofels, ho poden fer a través de la web www.bibliotecarfjcastelldefels.org i a les xarxes socials de la biblioteca.

Us recordem que la biblioteca continua oberta en el seu horari habitual però només pot oferir presencialment el servei de préstec i devolució de documents. Podeu fer la vostra comanda a través de whatsapp (610.560.978), als correus electrònics b.castelldefels@diba.cat , biblioteca@castelldefels.org o per telèfon al 93 636 96 97.