Del 5 de juliol al 27 d’agost, l’equipament situat al Parc del Mar torna a acostar la cultura a la platja • Sota el lema “Un estiu de faules”, el programa d’activitats té com a eix el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine

Un estiu més, torna la Biblioteca a la Platja Carme Romaní. L’equipament cultural situat al Parc del Mar s/n obre del 5 de juliol al 27 d’agost. Sota el lema “Un estiu de faules”, la Biblioplatja commemora enguany el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine. Les seves històries, amb animals que prenen vida i tenen sentiments com les persones, són l’eix de les activitats.

De dilluns a divendres, de 17 a 20.30h, la Biblioteca a la Platja apropa una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que es poden endur a casa o bé consultar allà mateix. L’equipament cultural estival segueix tots els protocols i mesures de seguretat sanitària per fer front al coronavirus.

Les activitats familiars sense inscripció prèvia, i aforament limitat, es fan a les 19h. Malgrat això, en alguns casos, es fa una sessió extra a les 18h. Es recorda que els infants han d’estar acompanyats per una persona adulta.

Poden consultar el programa complet de la Biblioteca a la Platja Carme Romaní 2021 al següent enllaç (PDF)  https://bibliotecarfjcastelldefels.org/wp-content/uploads/2021/06/programa-per-la-web.pdf

 

+INFO: Web Biblioteca RFJ