La darrera activitat oberta a tots els públics és el concert “Música Gnawa” amb el grup Saba (divendres a les 19h) • Del 5 de juliol al 27 d’agost, l’equipament situat al Parc del Mar ha tornat a acostar la cultura a la platja • Sota el lema “Un estiu de faules”, el programa d’activitats té com a eix el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní tanca les seves portes aquest divendres 27 d’agost. L’equipament cultural situat al Parc del Mar s/n ha estat obert aquest estiu des del 5 de juliol. Sota el lema “Un estiu de faules”, la Biblioplatja commemorava enguany el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine. Les seves històries, amb animals que prenen vida i tenen sentiments com les persones, han estat l’eix de les activitats. La darrera activitat té lloc aquest divendres (19h), es tracta del concert del grup Saba sota el títol “Música Gnawa”.

De dilluns a divendres, de 17 a 20.30h, la Biblioteca a la Platja ha apropat una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que es poden endur a casa o bé consultar allà mateix. L’equipament cultural estival ha seguit tots els protocols i mesures de seguretat sanitària per fer front al coronavirus.

Les activitats familiars sense inscripció prèvia, i aforament limitat, s’han anat fent a les 19h. Malgrat això, en alguns casos, s’ha realitzat una sessió extra a les 18h.

Poden consultar el programa complet de la Biblioteca a la Platja Carme Romaní 2021 al següent enllaç (PDF):  https://bibliotecarfjcastelldefels.org/wp-content/uploads/2021/06/programa-per-la-web.pdf

 

+INFO: Web Biblioteca RFJ