Les activitats han comptat amb més de 1.200 assistents • Del 5 de juliol al 27 d’agost, l’equipament situat al Parc del Mar ha tornat a acostar la cultura a la platja • Sota el lema “Un estiu de faules”, el programa d’activitats ha tingut com a eix el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní va tancar les seves portes el passat 27 d’agost. L’equipament cultural situat al Parc del Mar s/n va estar obert aquest estiu des del 5 de juliol. Sota el lema “Un estiu de faules”, la Biblioplatja commemorava enguany el 400 aniversari del naixement de Jean La Fontaine. Les seves històries, amb animals que prenen vida i tenen sentiments com les persones, han estat l’eix de les activitats. La Carme Romaní va comptar amb més de 2.600 visitants (1.420 el mes de juliol i 1.222 el mes d’agost).

Pel que fa als assistents a les activitats, es van situar per sobre dels 1.200: el mes de juliol van ser 756 (406 infants i 350 adults) i el mes d’agost 530 (282 infants i 248 adults).

De dilluns a divendres, de 17 a 20.30h, la Biblioteca a la Platja ha apropat una selecció de novel·la, diaris i revistes, pel·lícules i llibres per a infants, que es podien endur a casa o bé consultar allà mateix. A més, jocs de taula i jocs de format gegant (novetat d’enguany). Amb activitats fixes com l’Hora del Media Ambient, dedicades al coneixement de l’entorn natural i marí de la platja (més de 200 persones hi van participar). L’equipament cultural estival ha seguit tots els protocols i mesures de seguretat sanitària per fer front al coronavirus.

Les activitats familiars sense inscripció prèvia, i aforament limitat, es feien a les 19h. Malgrat això, en alguns casos, es realitzava una sessió extra a les 18h.