La Sala Margarida Xirgu va viure el passat 27 de novembre l’acte de lliurament d’uns premis que arriben a la seva 26a edició • Oriol Domingo, Consu Aguilera i Nora Haro s’han endut els principals premis del concurs de fotografia dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix, dins del programa Viu el Parc de la Diputació de Barcelona

El passat divendres 27 de novembre, la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va acollir l’acte de lliurament dels premis als guanyadors del  XXVI Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix. Enguany, atès la problemàtica sanitària provocada per la Covid, l’acte va comptar amb la participació d’un dels seus finalistes i es va difondre també a través de la pàgina de Facebook de Castelldefels Cultura.

La bellesa singular dels paratges del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix convidava els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos.

Enguany només hi havia una temàtica de fotografies (que podien ser en color o blanc i negre), que era “qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix”. Els premiats han estat els següents:

  • Primer premi (450 euros) – Oriol Domingo Llorens
  • Segon premi (300 euros) – Consu Aguilera Cristóbal
  • Tercer premi (175 euros) – Nora A.Haro

També es van atorgar 3 accèssits de 100 euros cadascun a Roser Domingo Toldrà, Joan Moreno Rueda i a Guillermo Beatove

El concurs de fotografia s’emmarca dins del Programa Viu el parc dels Parcs del Garraf, i d’Olèrdola i del Foix, i l’organitzen des del Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels amb el suport de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Castelldefels.