Les mesures de restricció decretades per la Generalitat de Catalunya afecten a tots els equipaments esportius de la ciutat • En el cas del CEM Can Roca, s’està buscant la forma de compensar a les persones que han pagat la quota per realitzar activitats i que no ho podran fer mentre duri aquest tancament • L’Àrea Municipal d’Esports està treballant per tornar a oferir classes esportives online mentre duri aquesta situació, com ja va succeir durant el període de confinament

Les mesures anti-Covid decretades per la Generalitat de Catalunya en les últimes hores tenen efectes sobre molts aspectes de les nostres vides i la vessant esportiva també s’hi veu afectada. Els centres esportius (tret els d’Alt rendiment), gimnasos i altres instal·lacions esportives queden tancades els 15 dies que, com a mínim, tindran vigència aquestes mesures. Això afecta tant les activitats que realitzen habitualment els usuaris i usuàries, com els entrenaments i els partits dels esports escolars i de les categories no professionals.

En el cas d’instal·lacions com el Complex Esportiu Municipal de Can Roca (CEM Can Roca), el tancament es fa efectiu des del 30 d’octubre i mentre duri l’actual situació i afecta a totes les persones que realitzen activitats dirigides, cursets aquàtics i de salut, el gimnàs, així com els usuaris i usuàries de la natació escolar, entre d’altres.

Des de l’Àrea Municipal d’Esports, s’informa que en els propers dies es donaran a conèixer els mecanismes que s’habilitaran per tal de regularitzar els abonaments, la natació escolar i els cursets aquàtics i de salut trimestrals i anuals.

En tot cas, també es pot contactar amb la Secció d’Esports trucant al telèfon (93) 664 10 54 / 664 242 892 (de 8 a 14h i de 16 a 20h) o a l’adreça de correu electrònic abonats.esports@castelldefels.org

 

Les classes online, més a prop

L’Àrea Municipal d’Esports també informa que estan treballant per recuperar el més aviat possible l’oferta de classes esportives online en directe, tal i com ja va succeir durant el període de confinament, per no perdre la forma física mentre duri l’actual situació de restricció.

Malgrat tot, recordem que es pot realitzar esport a l’aire lliure sempre i quan es faci de forma individual o amb persones de l’anomenada “bombolla de convivència” i respectant la resta de restriccions vigents.