Només pot ser un acompanyant, una hora al dia, amb un full d’autorització Es recomana que sigui sempre la mateixa persona. Les visites estaven prohibides des del 28 de desembre de l’any passat

Des d’aquest dilluns 14 de febrer, els pacients ingressats a l’Hospital de Viladecans poden rebre visites. Només es permet un acompanyant, que es recomana que sigui sempre la mateixa persona, durant una hora al dia, i acreditat amb un full d’autorització.

Per no saturar les plantes del centre hospitalari i garantir la seguretat dels pacients ingressats i dels acompanyants, s’informa de l’horari de visita a la persona de contacte. Es vol posar especial èmfasi en la importància que la persona visitant compleixi les mesures de seguretat establertes de forma estricta.

La persona acompanyant ha d’anar a l’hospital complint els següents requisits:

 

  • No haver tingut contacte previ amb pacients sospitosos o COVID positius.

 

  • No presentar simptomatologia els dies previs a la visita.

 

  • Com a normes generals, és obligatori l’ús de mascareta, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic, a més de mantenir la distància de seguretat.

 

Des de l’Hospital recorden que els pacients estan en una situació més vulnerable, raó per la qual és necessari l’acompliment estricte d’aquestes mesures. També és necessari que s’atenguin les indicacions dels professionals assistencials en tot moment.

Per tal de garantir la informació als familiars sobre l’estat dels pacients, es manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars.

El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica. Les úniques excepcions s’apliquen en pacients titulars de la targeta Cuida’m i els pacients en situació d’últims dies.

Com a norma general, els pacients amb COVID-19 no poden rebre visites.

 

+INFO: Web Hospital de Viladecans