Amb certa antelació, en previsió del que pugui passar amb la pandèmia, aquesta semana acabarà el desplegament de la decoració lumínica nadalenca als carrers de Castelldefels. Els llums s’encendran el dia 27, en una cerimònia que aquest any serà retransmesa en línia

L’últim divendres d’aquest mes de novembre, el dia 27, s’encendrà oficialment la il·luminació decorativa de Nadal a la ciutat de Castelldefels. Com en anys anteriors, l’encesa oficial serà en un acte públic, tot i que, a diferència del que és tradicional, aquest any no serà una cerimònia presencial.

Les persones que ho vulguin podran seguir l’acte oficial d’inici de la campanya de Nadal 2020-21 a través del seu televisor intel·ligent o de qualsevol altre dispositiu electrònic en línia (telèfons, tablets), connectant-se al programa especial que s’emetrà a través del canal de You Tube de l’Ajuntament de Castelldefels.

Aquests dies s’estan instal·lant les lluminàries als diferents carrers, places i avingudes de la ciutat, com mostren les fotografies de les proves de llum, realitzades aquesta setmana mateix.