El cicle de teatre “Castelldefels a escena digital” comença aquesta setmana amb les emissions online de CanCán Rouge y Coco

 

El Teatre Plaza modifica de nou la seva programació per complir amb les restriccions establertes el passat 30 d’octubre per la Generalitat per frenar la pandèmia de la Covid-19.

Aquestes mesures estableixen l’aturada de l’activitat cultural. Teatres, cinemes i sales de concert han de romandre tancats. Els espectacles afectats per la prolongació d’aquestes mesures són:

Señora de rojo sobre fondo gris – canvi de data – 23 i 24 de gener de 2021

Vamos caminando – ajornat, pendent nova data a 2021

El vestit pop de l’emperador – ajornat, pendent nova data a 2021
Castelldefels a Escena Digital

CanCán Rouge (Performing Arts) – espectacle online – data d’emissió del 20 al 27 de novembre

Coco (Diviertt Teatre) – espectacle online – data d’emissió del 22 al 29 de novembre

Titànic, con el agua hasta el cuello! (Diviertt Teatre) – espectacle online – data d’emissió del 27 de novembre al 4 de desembre

Dins del cicle “Castelldefels a escena”, el musical Chicago (La Cuarta Pared), que hauria de pujar a l’escenari del Teatre Plaza els dies 27, 28 i 29 de novembre, es troba de moment fora del període de restriccions que estableix el tancament dels teatres. Queda pendent doncs de veure si quedaria afectat per una possible pròrroga d’aquestes mesures. En cas de que fos així, l’espectacle s’oferiria també en format online a partir del mes de desembre.

Preguntes freqüents

1. Els espectacles online són gratuïts?

Si, només caldrà entrar el dia indicat a la web del teatre, buscar la fitxa de l’espectacle i allí estarà disponible el link per veure l’espectacle online.

2. Que faig amb les meves entrades si l’espectacle ha canviat de data?

No cal que facis res. Et serveixen les mateixes entrades per a la nova data.

3. Que faig si vull cancel·lar les meves entrades?

Posa’t en contacte amb cultura@castelldefels.org

4. Que passa amb els espectacles anul·lats si jo tenia entrades per a aquest espectacle?

Des de la plataforma Entrapolis.com es farà la devolució de les entrades dels espectacles anul·lats. Es rebrà l’ingrés dels diners a la mateixa targeta amb la que es va fer la compra online.

+ INFO: TeatrePlaza.org