Divendres 4 de juny (21h) és el torn d’una nova funció de “Cancán Rouge” amb Performing Arts • Dissabte 5 (20 hores), Performing Arts estrenarà “El fantasma de Canterville” • Diumenge 6 (12h i 16h) li toca el torn a “Cuéntame un cuento” amb Diviertt Teatre • Les entrades es poden comprar de forma anticipada

El Teatre Plaza de Castelldefels acollirà aquest cap de setmana la representació de tres obres teatrals a càrrec de companyies locals. Divendres 4 (21 hores) és el torn d’una nova funció de “Cancán Rouge”, amb Performing Arts, que repetirà l’experiència viscuda el cap de setmana del 22 i 23 de maig. Dissabte 5 (20 hores), Performing Arts també portarà “El fantasma de Canterville”. Diumenge 6, amb dues funcions (12h i 16 hores), la companyia Diviertt Teatre serà la que porti “Cuéntame un cuento” a l’escenari del Plaza.

 

“Cancán Rouge, el musical”

Dirigit i adaptat per Sammy Taylor, és un musical que adapta la pel·lícula “Moulin Rouge” (amb Nicole Kidman i Ewan McGregor). Es tracta d’un espectacle que compta amb la producció musical de Marcelo Andino, adaptació i direcció musical de Pau Rubio i les coreografies de Núria Querol.

Ens explica una història ambientada en un París en decadència on la joventut lluita pels seus ideals intentant tirar endavant i fer reals els seus somnis. Al Moulin Rouge, les cortesanes ofereixen cada nit el seu espectacle amb l’anhel de tenir algun dia una vida millor. Harriet, la Madame del bordell, ha convençut un ric duc perquè hi inverteixi i el converteixi en un teatre, amb la finalitat que tots els seus integrants puguin ser veritables actors. Setini, la cortesana més famosa del Moulin Rouge, serà l’encarregada de convèncer el duc que això és possible, però al llarg d’aquest procés haurà de decidir entre lluitar pels seus propis somnis o per un veritable amor.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Entrapolis.com

+INFO: Web Teatre Plaza

 

“El fantasma de Canterville”

El grup Performing Arts porta a escena una història dirigida i adaptada per Sammy Taylor, que ens trasllada al castell de Canterville (Anglaterra), on els fantasmes estan molt presents.

Una família nord-americana ha comprat el castell. Lady Canterville, l’anterior propietària, els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville està present a l’edifici des de fa 500 anys, des del moment en que va assassinar la seva dona (Lady Eleonore). El senyor Otis, nord-americà, ric, modern i pragmàtic, ignora aquestes advertències i se’n va a viure amb la seva família a la mansió. Què passarà a partir d’aquest moment?

Les entrades les poden comprar a Entrapolis.com

+INFO: Web Teatre Plaza

 

“Cuéntame un cuento”

L’obra que representarà Diviertt Teatre està escrita i dirigida per Sandra Di Maio i ens explica una història ambientada al regne dels contes, un lloc diferent a qualsevol altre, un regne de meravelles, de misteri i de perills. Diuen que per a sobreviure en ell cal tenir la imaginació i la valentia d’un nen.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a Entrapolis.com

+INFO: Web Teatre Plaza