El servei municipal de Protecció Civil continua la seva tasca de lliurament de material sanitari. En aquestes últimes hores s’ha lliurat el següent material de protecció:

200 mascaretes quirúrgiques, 20 mascaretes FFP2, 20 bates d’un sol ús i 12 ampolles de gel hidroalcohòlic ?a l’empresa que gestiona el Servei d’Atenció Domiciliària, que els Serveis Socials de l’Ajuntament proporcionen a les persones amb dependència del nostre municipi.

equips de protecció individual donats per la ciutat xinesa de Wuxi, amb qui Castelldefels té llaços d’amistat, a la Federació d’entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret, COCEMFE.
Entre les entitats que formen part de la Federació, hi ha Natura i Salut, amb seu a Castelldefels i encarregada de vetllar pels drets de les persones amb discapacitat i gent gran, difon la relació entre medi i salut i treballa especialment per protegir els drets de dones i nenes amb discapacitat. El material va destinat als seus usuaris i usuàries i als el personal cuidador i rehabilitador de persones paraplègiques o tetraplègiques per lesions medul·lars o paràlisi cerebral, etc.

– suport logístic i material a les residències geriàtriques i de persones amb discapacitat psíquica de la ciutat.