L’Ajuntament insisteix en no baixar la guàrdia i extremar les precaucions davant l’augment de contagis de Covid-19 • El risc de rebrot a Castelldefels és ara de 1.496 • Cal mantenir sempre les normes: mascareta, distància i neteja de mans.

El risc de rebrot de la Covid-19 a Castelldefels s’ha triplicat en només tres dies. El risc de rebrot a Castelldefels és ara de 1.496. Per aquest motiu i donada la fragilitat del moment causada per l’augment sensible de contagis per Covid-19, l’Ajuntament insisteix en no baixar la guàrdia i extremar les precaucions per tal de prevenir qualsevol tipus de rebrot de coronavirus a la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Castelldefels es vol incidir especialment en dos recomanacions clau:

• Cal mantenir sempre les normes: mascareta, distància i neteja de mans.

• Cal complir l’aïllament o quarantena pels positius i contactes (no vacunats).

Les dades del Departament de Salut reflecteixen un augment significatiu del nombre de contagis a Castelldefels. Mentre que la setmana del 14 al 20 de juny es van detectar 31 casos positius confirmats per Test d’Antígens o PCR, la setmana del 21 al 27 de juny van ser 64 els positius detectats. La passada setmana, del 28 de juny al 4 de juliol, els casos positius detectats van pujar a 250.

D’altra banda, des de comencés el procés de vacunació el passat 1 de març fins el passat 7 de juliol, a Castelldefels ja són 27.398 les persones vacunades amb la pauta completa i 35.513 les vacunades amb una primera dosi.

Els pacients de Castelldefels ingressats per Covid-19 a data de 7 de juliol eren 4 i els casos positius acumulats 5.810.

+ INFO: Salut/Dades Covid Castelldefels