Membres de l’equip de govern encapçalat per Maria Miranda visitaran el barri el proper 2 de juny amb aquesta iniciativa, espai de trobada i de comunicació que permet posar en comú entre l’Ajuntament i la ciutadania aquelles qüestions que més li preocupen

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l’equip de govern municipal, visitarà el proper dimecres 2 de juny el barri de la Muntanyeta de la ciutat. La iniciativa “L’alcaldessa als barris” té l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l’alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris.

Després de visitar i atendre el veïnat dels barris de GranVia Mar, Marisol i Baixador (els passats 9 i 16 d’abril i 5 de maig), “L’Alcaldessa als barris” s’acosta en aquesta ocasió al barri de la Muntanyeta. La jornada comença amb un “Cafè amb la ciutadania” entre l’alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d’Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri. Posteriorment, la comitiva visitarà l’Escola Torre Barona i es reunirà amb el seu equip directiu i també visitarà diversos comerços de la zona. Per la tarda, està prevista una reunió amb representants de l’AVV La Nova Muntanyeta és Viva i una altra amb entitats de l’equipament de l’Agrupació de Cultura Popular.