Les dades del mes passat registren al municipi 153 persones menys en situació d’atur • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 2.734 • Pel que fa a la variació anual, continua la tendència a la davallada del nombre de persones en situació d’atur i baixa un 19,6%

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha baixat un 5,3% durant el passat mes de d’agost. En termes absoluts, significa que s’han registrat 153 persones menys en aquesta situació que a principis del mes anterior.

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 2.734. Això representa que la taxa d’atur registral a la ciutat es troba en aquests moments en un 8,7%, per sota de la mitjana comarcal (10%), metropolitana (10,3%) i catalana (10,4%).

Tal i com ve passant els darrers mesos, la variació anual també és a la baixa. El nombre de persones aturades s’ha reduït en 666 persones. A l’agost de 2020 hi havia 3.400 persones sense feina. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha baixat un 19,6%.

+ INFO: Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita