Segons les dades del mes de maig, es registren al municipi 131 persones menys en situació d’atur • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 3.520 • Pel que fa a la variació anual, disminueix la tendència a l’augment del nombre de persones en situació d’atur, ja que només ha pujat un 2,5% enfront al 10,2% que es va enregistrar el mes d’abril

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha baixat un 3,6% durant el passat mes de maig. En termes absoluts, significa que s’han registrat 131 persones menys en aquesta situació que a principis del mes anterior.

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 3.520. Això representa que la taxa d’atur registral a la ciutat es troba en aquests moments en un 11,2%, per sota de la mitjana comarcal (12,1%), metropolitana (12,9%) i catalana (13%).

Pel que fa a la variació anual, el nombre de persones aturades s’ha incrementat en 86 persones. Al maig de 2020 hi havia 3.434 persones sense feina, és a dir, 86 menys que ara. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha pujat un 2,5%. Una bona dada si tenim en compte que la pujada d’abril 2020 a abril 2021 havia estat del 10,2%.

+ INFO: Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita