Segons les dades del mes d’abril, es registren al municipi 31 persones menys en situació d’atur • El nombre total de persones en aquesta situació al municipi és ara de 3.651 • Pel que fa a la variació anual, el nombre de persones en situació d’atur ha pujat un 10,2%

Segons dades de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d’atur a Castelldefels ha baixat un 0,8% durant el passat mes d’abril. En termes absoluts, significa que s’han registrat 31 persones menys en aquesta situació que a principis del mes anterior.

De la mateixa manera, l’informe emès per l’ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d’atur a Castelldefels és ara de 3.651.

La taxa d’atur registral a la ciutat es troba en aquests moments en un 11,5%, per sota de la mitjana de la comarca (12,4%).

Pel que fa a la variació anual, el nombre de persones aturades s’ha incrementat en més de 300 persones. A l’abril de 2020 hi havia 3.314 persones sense feina, és a dir, 337 menys que ara. Això vol dir que, en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha pujat un 10,2%.

 

+ INFO: Orientació laboral i recerca de feina a La Guaita