El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, Grupo SolBar, DistriDamm i Cafés Tupinamba han fet una donació de 1.800 litres de llet, 30 kg de cafè, 10.000 terrossos de sucre, Cacaolat, 270 litres de sucs de fruita i 1.600 litres d’aigua • L’Escola d’Hosteleria posa les seves neveres a disposició de Càrites

El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels se suma a les donacions solidàries a la ciutat davant la crisi generada per la pandèmia de Covid-19. El Gremi, juntament amb Grupo SolBar,  DistriDamm i Cafés Tupinamba han fet una donació, mitjançant l’àrea municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament,  de 1.800 litres de llet, 30 kg de cafè, 10.000 terrossos de sucre, Cacaolat, 270 litres de sucs de fruita i 1.600 litres d’aigua.

Els destinataris d’aquesta donació han estat al servei de distribució social d’aliments El Rebost, que coordinen Creu Roja Castelldefels i l’ Església Evangèlica de Castelldefels -aquestes dues entitats atenen setmanalment entre 80 i 100 persones derivades de Servies Socials- i a Càrites Castelldefels.

En la mateixa línia, l’Escola d’Hostaleria ha posat les seves càmeres frigorífiques a disposició de Càritas, ja que l’entitat a Castelldefels no té neveres per a la conservació dels aliments.

“Es tracta d’aportar un granet de sorra en aquesta crisi que estem patint totsassegura el president del Gremi d’Hostaleria Manuel Ortiz.

Incertesa al sector

En altre ordre de coses, el president del Gremi ha expressat la incertesa que viu el sector hostaler de Castelldefels en aquests moments: “no sabem quan podrem tornar a obrir ni les restriccions que tindrem”. No obstant això, Ortiz ha volgut valorar que s’han reunit amb l’Ajuntament i que aquest “està col·laborant en la mesura del que pot”.