Els grocs cauen 7 – 6 a l’últim partit de la temporada i acaben penúltims de la classificació • El sènior femení de l’Esportiu Castelldefels queda setè de la lliga sense haver de jugar el seu partit a la pista de l’Associació Lleidatana

El sènior masculí del Futbol Sala Castelldefels (equip Tibu-ron) jugava el passat dissabte a la pista de l’Escola FS Jordi Torras Sant Vicenç, a Sant Vicenç dels Horts. El partit corresponia a la quinzena jornada, i última, del grup 3 de la lliga de Primera Divisió Catalana de futbol sala (província de Barcelona) i va acabar amb un ajustat 7 – 6 a favor del quadre local.

El matx va començar amb un 2 – 0 a favor dels locals al minut 4. D’aquí es va passar al 2 – 1 (minut 5) i al 4 – 1 (minut 13). A partir d’aquest moment, el Tibu-ron es va apropar amb dos gols i es va posar 4 – 3. Del 5 – 3 es va passar al 5 – 4, 6 – 4, 6 – 5, 7 – 5 i, finalment, al 7 – 6. Els golejadors grocs van ser Sergio Chacón, Marcel Cardona i Álvaro Arcocha (amb 2 gols cadascun).

Els grocs arribaven a la cita ja descendits i, després de perdre el matx de dissabte, acaben la lliga a la quinzena plaça (i penúltima) de la classificació amb 9 punts, dos més que l’Abrera Club Esportiu.

 

L’Esportiu Castelldefels sènior femení guanya sense jugar

El cas del sènior femení de l’Handbol Esportiu Castelldefels és més curiós. En principi, havia de disputar el passat cap de setmana el partit pel setè i vuitè lloc de la Segona Catalana femenina d’handbol a la pista de l’Associació Lleidatana. Finalment, el quadre lleidatà es va retirar de la competició i el partit s’ha donat per jugat i guanyat per l’Esportiu per 0 – 10. És a dir, les grogues han acabat la lliga com a setenes classificades sense haver de disputar l’últim partit.

 

 

Resultats del cap de setmana

Dissabte 19 de juny

Futbol sala

Escola FS Jordi Torras Sant Vicenç 7 – 6 FS Tibu-ron Castelldefels