Els grocs visiten dissabte (17h) la pista de l’Escola FS Jordi Torras Sant Vicenç • El sènior femení de l’Esportiu Castelldefels queda setè de la lliga sense haver de jugar el seu partit d’aquest cap de setmana a la pista de l’Associació Lleidatana

Hem passat l’equador del mes de juny i la gran majoria de les competicions esportives ja han acabat. Els equips de Castelldefels que encara competeixen, acaben aquest cap de setmana. Aquest és el cas del sènior masculí del Futbol Sala Castelldefels. L’equip, conegut com FS Tibu-ron Castelldefels, juga dissabte (17h) a la pista de l’Escola FS Jordi Torras Sant Vicenç, a Sant Vicenç dels Horts. El partit correspon a la quinzena jornada del grup 3 de la lliga de Primera Divisió Catalana de futbol sala (província de Barcelona).

Els grocs hi arriben ja descendits i després de perdre la setmana pasada contra el Capellades (3 – 10). Són quinzens i penúltims de la classificació amb 9 punts, dos més que l’Abrera Club Esportiu.

El Tibu-ron vol acabar la temporada assolint la que seria la seva quarta victòria i quedar amb un cert regust positiu.

 

L’Esportiu Castelldefels sènior femení guanya sense jugar

El cas del sènior femení de l’Handbol Esportiu Castelldefels és més curiós. En principi, havia de disputar aquest cap de setmana a la pista de l’Associació Lleidatana el partit pel setè i vuitè lloc de la Segona Catalana femenina d’handbol. Finalment, el quadre lleidatà s’ha retirat de la competició i el partit es dóna per jugat i guanyat per l’Esportiu per 0 – 10. És a dir, les grogues acabaran la lliga com a setenes classificades sense haver de disputar l’últim partit.

 

 

*Evidentment, aquest llistat de partits es pot veure afectat per qualsevol canvi que es produeixi a la situació sanitària del país o dels equips implicats.

 

 

Agenda del cap de setmana

Dissabte 19 de juny

Futbol sala

17h Escola FS Jordi Torras Sant Vicenç – FS Tibu-ron Castelldefels