Ja és aquí una nova edició del concurs de fotografia dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix, dins del programa Viu el Parc de la Diputació de Barcelona

El programa Viu el parc convida a presentar fotografies al XXVIè Concurs de Fotografia que organitzen conjuntament el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels i la Diputació, amb el suport de l’Ajuntament.

El certamen convida als amants de la fotografia «a sortir amb les seves càmeres a captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos, a copsar la bellesa singular dels paratges dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix».

El concurs és obert a qualsevol persona aficionada a la fotografia. S’hi poden presentar fins a un màxim de tres instantànies, en qualsevol procediment fotogràfic, tant en blanc i negre com en color. La gran novetat és que enguany només hi haurà una modalitat al concurs: fotografies de qualsevol aspecte dels parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

El veredicte del jurat, que formaran tres persones de prestigi reconegut, es farà públic durant la cerimònia de lliurament dels premis. Serà el divendres 27 de novembre de 2020, a les 20 hores, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels, coincidint amb la inauguració de l’exposició.

 

Data límit d’admissió i lloc de presentació

Les obres a concurs s’han de presentar abans de les 20 h del dia 18 de novembre de 2020 a l’Ajuntament de Castelldefels, Regidoria de Cultura, plaça de l’Església, s/n. 08860 Castelldefels.

Al sobre hi ha de dir: «XXVIè Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix», i al dors de cada fotografia presentada es faran constar el títol de la fotografia i les dades d’autoria.

+INFO: Concurs fotogràfic Viu el Parc (PDF)