L’equipament esportiu municipal aplica les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per frenar el contagi de la COVID-19 • Es manté l’aforament al 30% amb cita prèvia i cal portar posada la mascareta en tot moment, també durant la pràctica esportiva • No es poden utilitzar les màquines que requereixen un esforç físic d’alta intensitat (equipament cardiovascular, bicicletes verticals o màquines el·líptiques) • Se suspenen activitats dirigides com el ciclisme indoor, la zumba o les de tipologia cardiovascular (es reprendran, adaptades, en els propers dies) • També se suspenen les activitats familiars previstes pel Nadal

El CEM Can Roca s’adapta a les noves mesures en materia sanitària per combatre la pandèmia de la COVID-19 i poder seguir oferint les seves activitats, respectant totes les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya el passat 19 de desembre i que afecten a la pràctica d’activitats físiques i esportives. Aquestes mesures, a conseqüència de l’evolució de la situació de la pandèmia, estaran en vigor fins el dia 11 de gener (amb possibilitat de revisió, per endurir-les o no, el 28 de desembre).

 

L’equipament esportiu municipal manté el seu aforament al 30%, amb cita prèvia, així com l’obligatorietat de portar la mascareta posada en tot moment durant la pràctica esportiva. A la sala de fitness no es poden utilitzar les màquines que requereixen un treball d’alta intensitat. Això implica que:

  • No es pot utilitzar l’equipament cardiovascular, a excepció de les cintes per exclusivament caminar però no per córrer i, les bicicletes horitzontals més adequades per a pràctiques de salut amb ús de baixa intensitat. És obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.
  • No es poden utilitzar les bicicletes verticals ni les màquines el·líptiques.
  • L’equipament de musculació, pes lliure i les màquines de plaques estan operatives però sempre amb la mascareta posada.

 

Pel que fa a les activitats dirigides, les noves mesures “anti-COVID” també tenen la seva afectació:

  • No es duen a terme les de tipologia cardiovascular, ciclisme indoor i zumba. Des de l’Àrea municipal d’Esports s’està treballant per poder oferir en els propers dies activitats adaptades a les mesures actuals.
  • S’adapten les activitats de tipologia mixta substituint la part cardiovascular de les sessions per tonificació (Fitpump, IBT i GAC)
  • Es mantenen les de tipologia de tonificació i salut: Postural, pilates i gimnàsia suau.
  • Es mantenen amb normalitat les activitats aquàtiques: Aquagim, aquafitness i aiguasalut.

 

El bany lliure a les piscines es manté com fins aquests moments, amb cita prèvia i amb un aforament màxim del 30%.

 

Se suspenen les activitats familiars previstes per aquestes dates nadalenques.

 

Els usuaris i usuàries estan rebent una comunicació detallada per explicar les possibles afectacions referents a les quotes d’abonament. No obstant això, per qualsevol dubte o aclariment, es poden posar en contacte trucant als telèfons 93 664 10 54 al 664 242 892 (8h-14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres), o mitjançant el correu electrònic abonats.esports@castelldefels.org

 

Recordem que és obligatori i imprescindible demanar cita prèvia per a tots els serveis (fitness, piscina, etc), a través de l’app “CanRoca Fem Esport” (enllaç a Google Play i App Store Apple).

 

+ INFO: Castelldefels Fem Esport